Servicii

SERVICII

Creativitate și seriozitate

Oferim servicii de înaltă calitate

Oricare ar fi opțiunea dumneavoastră din ceea ce vă poate oferi, Arhi Revolution oferă servicii complete și calitative, personalizate special pentru obiectivul dumneavoastră de investiție. Va suntem la dispoziție cu sfaturi, recomandări și soluții încă din faza incipientă a proiectului în care alegeți terenul, până la predarea finală a construcției, totul în condițiile tehnico-economice așteptate.

Proiectare construcții

Arhi Revolution vă oferă servicii de proiectare pentru orice tip de construcție, fie aceasta rezidențială sau comercială.

MANAGEMENT ÎN CONSTRUCȚII

Venim în ajutorul beneficiarilor noștri, fie investitori ori dezvoltatori, cu servicii de management în construcții.

Execuție lucrări de construire

Executăm lucrări de construire noi, iar asupra construcțiilor deja existente, putem interveni cu lucrări de demolare, reparații, consolidare, extindere, etc.

ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Arhi Revolution oferă asistență tehnică în proiectul dumneavoastră, aceasta reprezentând activități de urmărire de șantier.

CONSULTANȚĂ TEHNICO-ECONOMICĂ

Dacă veți alege serviciile noastre de consultanță, vom contura o privire de ansamblu asupra proiectului dumneavoastră, vă vom face cele mai bune recomandări și vă vom oferi sprijinul necesar încă din faza incipientă a proiectului.

DESIGN INTERIOR

Compania noastră, Arhi Revolution, vă pune la dispoziție servicii de Design de Interior, personalizate pentru spații rezidențiale, comerciale sau office.

oFERIM CE E MAI BUN

Idei inedite, design cu stil

Avem o echipă de profesioniști care se documentează zi de zi, pentru a fi în rând cu cele mai inedite, frumoase și utile idei pentru tine și proiectul tău. Ne perfecționăm zilnic și oferim cele mai bune servicii, de la a la z.

Proiecte

Ultimele noastre proiecte

Cras sagittis justo enim, eu sagittis purus molestie vitae. Vestibulum porttitor in massa feugiat blandit. Nunc ac viverra magna. Etiam dictum pellentesque libero a porttitor. Vestibulum dapibus, metus a molestie tincidunt, tortor nisl mollis mi, vitae commodo lorem mi auctor tellus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.