Design interior

Design interior

Inovație

DESIGN INTERIOR

Arhi Revolution vă pune la dispoziție și servicii de Design Interior, personalizate special pentru spații rezidențiale sau comerciale.

În cazul în care întâmpinați dificultăți la amenajarea unui spațiu, indiferent de natura acestuia sau dacă aveți nevoie doar de sfaturile cuiva specializat în acest domeniu, dacă nu stiți cum să aduceți în plan fizic cuvantul “acasă” sau dacă pur și simplu nu vă puteți hotărî la detalii, aveți nevoie de ajutorul unui designer de interior.

Vom oferi o viziune proaspătă spațiului, ținând cont de criteriile estetice, dorințele, specificațiile și necesitățile dumneavoastră, astfel că în cel mai scurt timp posibil vă veți bucura de un design special și de o indentitate și functionalitate personală a spațiului pe care îl folosiți.

În cazul în care aveți nevoie de cineva care să vă ajute în a alege materialele necesare sau de cineva care să urmărească toată munca pentru dumneavoastră, dacă aveți nevoie de un proiect pentru sistemele sanitare sau electrice din casă, sau dacă pur și simplu camera este prea fadă și vă doriți să o repersonalizați, noi suntem aici!

Datorită faptului că avem o echipă complexă din care fac parte muncitori, design-eri, artiști, constructori și arhitecți, vă putem asista inclusiv la renovări sau la reproiectarea spațiilor din casa dumneavoastră.

Misiunea noastră este aceea de a găsi întotdeauna concepte noi, diferite și unice pentru proiectele noastre, personalizate în funcție de criteriile estetice și funcționale ale beneficiarului. Practic, ne dorim să creăm spații care să surprindă spiritul și autenticitatea dumneavoastră !

Iubim să lucrăm cu oamenii, să ne lasăm inspirați, aducând în realitate povestea lor. Astfel e mereu un schimb, îi facem pe aceștia parte din lumea pe care o creem.

Abia asteptăm să ne cunoaștem!