Management în construcții

Management în construcții

De ce să apelezi la noi ?

Managementul proiectului de investiție

Indispensabil pentru a obține succesul și reușita acestuia. Datorită experienței noastre în toate sectoarele, parte din executarea unei construcții private sau publice, vă venim în întâmpinare cu acest serviciu, ocupându-ne în detaliu de proiectele dumneavoastră de investiții. Vom adapta modul de lucru pentru nevoile specifice ale fiecărui beneficiar.

Ca specialist în domeniul construcțiilor, Arhi Revolution poate prelua în totalitate, pe toata durata realizării obiectivului, managementul proiectului dumneavoastră. Începând cu inițierea, etapa de Proiectare Tehnică și terminând cu finalizarea lucrărilor de construcție, echipa noastră gestionează riscurile și creează soluții eficiente pe tot parcursul proiectului, livrând cele mai bune rezultate.

Arhi Revolution vă stă la dispoziție inclusiv dacă proiectul dumneavoastră este deja în desfășurare, dacă ați omis repere importante sau dacă v-ați împotmolit, din orice motiv, pe parcursul executării lucrărilor. Vom oferi soluții de optimizare și control, folosind tehnici profesionale de management, totul pentru a aduce proiectul la succesul dorit de clienții noștri.

SERVICII OFERITE

MANAGEMNT

Pentru a vă oferi o viziune mai exactă asupra serviciilor noastre, vă prezentam câteva detalii despre activitatea noastră în ceea ce privește Managementul general al proiectelor:

01

Dăruirea

Oferim recomandări și propuneri pentru modificări asupra soluției tehnice din proiect, pentru creșterea eficienței investiției;

02

Design modern

Oferim sfaturi tehnice pentru selecția ofertanților, atât pentru lucrări de construcții, cât și pentru materiale și echipamente necesare desfășurării lucrărilor;

03

responsabilitate

În timpul așteptat pentru aprobarea Autorizației de Construire, un pas important este acela de a coordona resursele tehnice și umane implicate;

04

Inovație

Pentru că ne dorim să obținem rezultatul tehnico-economic propus, supervizăm și revizuim graficul de execuție a lucrărilor de construcție;

05

Seriozitate

Planificăm, organizăm și coordonăm materialele și resursele umane pe întreaga perioadă de execuție a lucrărilor;

06

Creativitate

Asigurăm cooperarea între factorii implicați în proiect. Aceștia sunt: investitor, furnizori și autorități publice;

07

Asistență

Întocmim Cartea Tehnică a Construcției, reprezentând efectuarea arhivei documentației de proiect;

08

Pasiune

La încheierea lucrărilor de construcție, efectuăm și organizăm recepția investiției făcute.

Ce oferim ?

MANAGEMENTUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR

Are în vedere respectarea graficului de execuție, indiferent de situațiile neprevăzute care pot perturba procesul. Ceea ce urmează, este o detaliere succinta a ceea ce vă oferim prin intermediul acestui serviciu:

–   Organizăm și coordonăm, pe toată perioada desfășurării lucrărilor de construcție, resursele financiare, materiale și umane disponibile;

– Vă oferim sfaturi și recomandări pentru alegerea celor mai bune resurse materiale și echipamente necesare pentru executarea lucrărilor de construcție. Datorită îndelungatelor colaborări cu mai mulți distribuitori, putem obține diverse reduceri de preț pentru materialele și echipamentele necesare;

– Pe tot parcursul desfășurării proiectului, urmărim atent graficul de execuție al lucrărilor și vă oferim suportul tehnic și economic necesar pentru respectarea și parcurgerea corectă a acestuia;

–  Organizăm și coordonăm etapele determinante ale obiectivului dumneavoastră și remediem eventualele situații sau probleme apărute pe parcurs, care ar putea conduce la amânarea acestor etape;

–  Pentru a preveni și evita posibilele amânări ale finalizării construcției, avem în vedere responsabilitățile și managementul plății taxelor către autoritățile publice, în timp util;

– Vă garantăm calitatea execuției lucrărilor efectuate, datorită echipei noastre care cuprinde Diriginți de Șantier pentru investitori și personal calificat (RTE – Responsabili tehnici cu execuția), totul desfășurându-se conform legislației în vigoare.

economisești timp

MANAGEMENTUL TIMPULUI DE EXECUȚIE

Pentru atingerea succesului la finalizarea proiectului, este nevoie de un raport eficient între timp și execuția efectivă a lucrărilor de construcție.

Două criterii importante pe care Arhi Revolution le folosește în minimizarea timpului de execuție a lucrărilor sunt mobilizarea echipei de lucru și coordonarea planului și a factorilor participanți în procesul de realizare a proiectului.

Datorită echipei noastre formată din specialiști în management, dar și în construcții, vă garantăm că vom reduce la minimul posibil timpul necesar executării obiectivului dumneavoastră. Planificarea exacta a etapelor, definirea detaliată a activităților și optimizarea folosirii resurselor umane implicate sunt doar câteva dintre criteriile pe care Arhi Revolution le folosește în executarea proiectelor de management al timpului de execuție.

Calitatea lucrărilor executate pentru realizarea construcțiilor sau a intervențiilor asupra construcțiilor deja existente, este cel mai important pentru noi.

Realizarea proiectelor

MANAGEMENTUL RESURSELOR FINANCIARE

Dacă vă doriți ca realizarea și finalizarea unui proiect de construcții să fie o reușită eficientă, acesta necesită planificarea, asigurarea, alocarea și urmărirea consumului de resurse disponibile. În cadrul unui proiect de construcții, împreună cu resursele umane, sunt imperative necesare și resurse tehnice, respective echipamente, instalații și mijloace de transport.

De cele mai multe ori, managementul resurselor financiare reprezintă activitatea cea mai delicată, care necesită atenție sporită în procesul de realizare a proiectului de construcție. Datorită acestui detaliu, echipa noastră va efectua vizite la viitoarea locație sau la viitorul amplasament al investiției, în urma cărora va realiza o evaluare prealabilă a riscurilor, totodată ținând cont de toate necesitățile și cerințele clienților.

Ne dorim ca toate criteriile tehnico-economice să fie respectate și îndeplinite, astfel că pe parcursul vizitelor la locația proiectului, strângem informații și date necesare pentru a putea livra beneficiarilor noștri cea mai bună soluție de proiect, eliminând riscurile cheltuielilor inutile și crescând rentabilitatea execuției.

Vom tinde întotdeauna către cea mai realistă estimare a resurselor financiare, indiferent ca proiectul dumneavoastră este nou sau deja existent. 

Abia așteptăm să lucrăm împreună!